De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Schilder en ga erover in gesprek

Schilder en ga erover in gesprek

SCHIEDAM - Schilder-workshop Meredia exposeert in De Wissel met ’tien jaar Meredia’. De expositie wordt geopend op 6 december 2019 om 16.30 uur.

Meredia is een stichting die zich tot doel stelt Schiedammers met verschillende culturele achtergronden met elkaar in contact te brengen via de dialoog. Omdat alleen praten nogal statisch is, organiseert Meredia activiteiten waarbij aan de hand van een thema met elkaar in gesprek wordt gegaan. Eén van die activiteiten is de schilder-workshop die, nu al een paar jaar, maandelijks in Inloophuis De Wissel worden gehouden. Een vaste kern van vijf mensen schildert hier regelmatig, aangevuld met anderen. 

Aan de hand van een thema en/of gedicht wordt er geschilderd onder leiding van schilder/dichter Juan Heinsohn van stichting Zona Franca. Aan het einde van de bijeenkomst wordt besproken wat er geschilderd is en waarom. Alle Schiedammers zijn hier welkom en ervaring met schilderen is niet noodzakelijk.

Jaarlijks organiseert Meredia een expositie in De Wissel en bij andere organisaties. Omdat Meredia dit jaar tien jaar bestaat is het thema van de huidige expositie: 'Tien jaar Meredia'. 
De expositie is te bezichtigen tot 5 februari 2020 gedurende de openingstijden van De Wissel (woensdag-, donderdag-, vrijdag- en zondagmiddag van 14 tot 16 uur).

Je vindt Inloophuis De Wissel aan het Broersveld 123b Schiedam.
 

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker