De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Op Hoogstraat

Schoonheidssalon in de ronde winkel

Schoonheidssalon in de ronde winkel

SCHIEDAM - Een jaar geleden hebben wij gemeld dat Smitskamp Strips zou verhuizen op de Hoogstraat, van nummer 76a naar nummer 61. Dat betrof een verhuizing naar de overkant van de straat.

Die verhuizing vond plaats en we vinden er nu, naast de fraai opgeknapte pui van het (productiegedeelte van) De Bonte Koe, met 'Books & Records' van Smitskamp en 'Bier & Vinyl' van Henk Bakker, twee vintage-zaken naast elkaar. Boven de productiepanden van De Bonte Koe bevinden zich woningen die op dit moment te huur staan. 

Sinds enige tijd staat de voormalige winkel van Klaas Smitskamp - het zo opvallende ronde pand dat uitzicht biedt op het terras van Tapperij Het Weeshuis - leeg. Er is een nieuwe huurder voor gevonden. Die begint er, naar het verluidt, een schoonheidssalon in.

Lees ook: 
Smitskamp Strips verhuist naar overkant ()
'Vinyl koop je om te beleven' ()
Wie zit er nu in deze winkel? ()
LP gevonden? Luister met biertje erbij ()
EZ stelt De Bonte Koe als voorbeeld ()

Foto: het ronde pand dat nu verhuurd is
Foto: de nieuwe winkel van Smitskamp, 'Books & Records'
Foto: de productiepanden van De Bonte Koe

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook goed op de hoogte van het bedrijfs- en winkelnieuws uit Schiedam. Alvast dank.

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker