De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

In winkelcentrum Spaland:

Slagerij van Selm is verhuisd

Slagerij van Selm is verhuisd

SCHIEDAM - Keurslagerij van Selm aan het Hof van Spaland 71 in Schiedam is vanaf vandaag 20 februari te vinden op de nieuwe locatie in winkelcentrum Spaland. De slagerswinkel is verhuisd naar het pand bij de ingang tegenover Albert Heijn aan het Hof van Spaland 51, in welk pand ING Bank was gevestigd voordat het leeg kwam te staan. 

door Jan Schrijver

Gisteravond is er onder grote belangstelling een open huis gehouden voor leveranciers, familie, kennissen en relaties. "Geweldig was dat, wat een aanloop, wat een enthousiasme. De winkel staat vol met bloemen en we hebben wel zestig flessen wijn ontvangen, alle aandacht is echt overweldigend", zegt een blije Kees van Selm. Vandaag ging de deur open voor de eerste normale winkeldag in het schitterend verbouwde en veel ruimere pand. Dat wil zeggen de deur aan de kopse kant, waar ook de bank de entree had. Er komt ook nog een entree tegenover de winkel van AH. Een ruimere winkel dat betekent ook dat de slagerij voortaan een nog ruimer assortiment zal aanbieden. 

Het familiebedrijf van Selm is een gevestigde naam in Schiedam Noord. Binnen niet al te lange tijd - in 2020 - is het bedrijf een eeuw oud. Kees van Selm verhuisde in 1996 van het Noordeinde in Kethel naar het winkelcentrum. Aan het Noordeinde had hij toen al een verbouwing achter de rug en de nog jonge toonbank werd meegenomen naar de toen betrokken winkel aan het Hof van Spaland 71 (overigens werd aan het Noordeinde de ruimte waar de slager zijn worsten maakt aangehouden). Inmiddels onderneemt ook zijn dochter Mandy en zijn schoonzoon Dennis mee in de winkel. De jongste zoon van Kees, Marco, werkt ook mee in het bedrijf. "Je kunt hem zien als de meesterkok van ons bedrijf", zegt de 62-jarige Kees van Selm. "De nieuwe generatie wil verder en krijgt nu de kans om op een fraai punt, een veel grotere winkel te betrekken. Die kans wilden mijn dochter en schoonzoon met beide handen aangrijpen", zegt Kees van Selm. 

In het voormalige pand van de ING Bank komt ook een bakkerswinkel, Herweijer. Er is een tussenwand geplaatst, zodat er twee afzonderlijke winkelruimtes zijn ontstaan. De bakker is nog niet open. In het artikel onder deze link lees je ons eerdere artikel over de bakker. 

Foto's: de winkel is open
Foto onder geheel rechts: de half februari geopende nieuwe locatie van Keurslagerij van Selm in het winkelcentrum Spaland toen de verbouwing in volle gang was

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook goed op de hoogte van het winkelnieuws uit Schiedam. Alvast dank.\

NB. Dit artikel is een update van een artikel dat we op 17-1-2019 als aankondiging van de verhuizing plaatsten.

Onder deze link kun je de reportage zien die Jan Willem de Boer van JW TV maakte.

 

7 commentaar(en) op artikel "Slagerij van Selm is verhuisd"

Ik wens jullie heel veel succes met jullie nieuwe winkel

Door: Louise Op:

wat een diversiteit aan winkels zeg in hof van spaland , een 4e bakkerij opent zijn deuren

Door: leen mostert Op:

Op voorhand wensen wij jullie al heel veel succes in het nieuwe pand. We hopen nog heel lang van jullie heerlijke producten te mogen genieten.

Door: Mary en Wim Op:

Wat fijn voor jullie, weer een mooiere zaak. Alvast heel veel toi toi toi! En we blijven genieten van jullie goede spullen.

Door: Karin Visser Op:

Reuze benieuwd straks naar jullie nieuwe winkel!

Alvast veel succes.

Adres zal veranderen maar kwaliteit en service zeker niet

Hartelijke groet

Door: Christina van onlangs Op:

Wij wensen Mandy en Dennis heel veel succes en geluk in het nieuwe pand.

Wij kijken er naar uit om voortaan daar de kwaliteitsgerichte en smakelijke producten te kopen.

Een nieuw adres maar vertrouwde , servicegerichte en klantvriendelijke mensen.

πŸ€πŸ€πŸ€

Door: Mary en Wim Op:

Heel veel succes gewenst op de nieuwe locatie!

Door: A de Beukelaar Op:

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker