De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Gratis puzzelspeurtocht voor het hele gezin

Speuren naar de jeneverindustrie

Speuren naar de jeneverindustrie

SCHIEDAM - Het Nationaal Jenevermuseum Schiedam heeft een puzzelspeurtocht samengesteld. Deze speurtocht door historisch Schiedam is voor het hele gezin. In deze puzzelspeurtocht worden vragen gesteld over allerlei bezienswaardigheden uit de jeneverindustrie.

De puzzelspeurtocht bevat de route-informatie, de toelichting over de betreffende bezienswaardigheden, de vragen en de puzzel. De speurtocht is gratis verkrijgbaar bij het Jenevermuseum en Museummolen de Walvisch. De wandelroute is ongeveer drie kilometer. Start- en eindpunt is het Nationaal Jenevermuseum Schiedam, Lange Haven 74. De puzzelspeurtocht is ook gratis af te halen bij het i-Punt in de Waag in Schiedam en bij de bibliotheek in de Korenbeurs.

De antwoorden op de vragen verwerken de deelnemers in een puzzel. Bij iedere vraag staat een letter. Wanneer de antwoorden bij de juiste letter in de puzzel zijn gezet, ontstaat er een woord dat te maken heeft met de jeneverindustrie.

Jan Willem de Boer van JW TV maakte een reportage over de nieuwe puzzelspeurtocht. Die kun je zien door op de eerste afbeelding hieronder te klikken.

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft, help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook goed op de hoogte van het culturele nieuws uit Schiedam. Alvast dank.

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker