De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Spullen gratis laten maken in RepairCafé

Spullen gratis laten maken in RepairCafé

SCHIEDAM - Aanstaande zaterdag, 17 november, is het Repair Café in De Vijf Molens weer open. Deskundige vrijwilligers staan klaar om je spullen kosteloos te repareren. Spullen die anders wellicht zouden worden weggegooid.

Denk aan koffieapparaten, audio- en videoapparatuur, verlichting, klokken, (kinder)fietsen, rollators, meubelen, enzovoort. Maar ook kleding kan mogelijk een nieuw leven krijgen waardoor het niet nodeloos op de afvalberg terecht komt en waardoor er een bijdrage wordt geleverd aan een duurzamere samenleving.

Het Repair Café is in ontmoetingscentrum De Vijf Molens, Nieuwe Damlaan 818, Schiedam. Het is geopend van 9.30 tot 12.00 uur.

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker