De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Politie en RET controleren samen

Station Parkweg: 18 boetes binnen 2 uur

Station Parkweg: 18 boetes binnen 2 uur

SCHIEDAM - Dat controles door de instanties in en rond de stations geen overbodige luxe zijn, bleek afgelopen week verschillende malen. Zo werden gisteren in anderhalf uur tijd niet minder dan achttien mensen beboet bij metrostation Parkweg in Schiedam Nieuwland.

Wijkagent Schiedam Nieuwland-Noord Izak van der Vliet meldt dat hij samen met zijn collega Dennis Vahstal gisteren opnieuw in samenwerking met medewerkers van de RET Rotterdam een actie heeft gehouden. "In 1,5 uur tijd achttien keer proces-verbaal opgemaakt voor diverse feiten, waaronder driemaal in verband met het alcohol nuttigen in de hal van metrostation Parkweg. Mannen bedankt, op naar de volgende actie."

De Politie Schiedam maakte eerder vorige week ook al melding van samenwerking met controleurs van vervoersbedrijf RET voor het uitvoeren van controles in de metrostations in Schiedam. Dinsdag schreven we: 

"Vanmorgen in de vroege uren een controle uitgevoerd samen met de RET op de locaties metrostation Parkweg en metrostation P.J. Troelstralaan. In het totaal is vier keer een proces-verbaal uitgeschreven voor het niet hebben van een vervoersbewijs. In de toekomst komen er meerdere acties", zo meldt Izak van der Vliet, wijkagent voor Schiedam Nieuwland-Noord, onder toevoeging op twitter van de hashtags  #schiedamnieuwland #zichtbaar. 

Afgelopen week werden vragen gesteld door de raadsfractie van de VVD over de onveilige situatie op station Schiedam Centrum (daarover meer in dit artikel). 

Bron foto's: Politie Schiedam

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook goed op de hoogte van het politie- en handhavingsnieuws uit Schiedam. Alvast dank.

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: