De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Tijdelijke oplossing in afwachting van reparatie

Storing stoplichten door detectielus

Storing stoplichten door detectielus

SCHIEDAM - Er is sprake van een storing in de stoplichten op de kruising van de Churchillweg met de Prinses Beatrixlaan en de Laan van Bol'es in Schiedam Noord.

"Er was geen sprake van een gewijzigde instelling, maar er blijkt een storing te zitten in een detectielus. Het probleem is opgelost door de tijd dat het licht op groen blijft nu langer in te stellen in afwachting van reparatie", zo laat een woordvoerder van de gemeente Schiedam ons desgevraagd weten.

De storing leidde de afgelopen dagen komende vanaf de Margriethal op de gebruikelijke tijden van verkeersdrukte tot ongebruikelijke files voor het stoplicht. Afgelopen zondag schreven wij:  Leidt gewijzigde afstelling stoplicht tot files? 'Welk licht heeft dit zo afgesteld?' Wij legden de gemeente zondag de vraag voor of de afstelling van de stoplichten onlangs gewijzigd was. 

Toen de files voor het stoplicht ontstonden, gingen verscheidene rechtdoor gaande automobilisten over de meest rechter rijbaan, die bedoeld is om rechtsaf te slaan. Dat bemoeilijkte de doorstroming nog verder en zorgde voor gevaarlijke situaties. Gisteren deed zich bij dit stoplicht een kop-staart-botsing tussen twee auto's voor. Het is niet bij de gemeente bekend of de oorzaak van deze aanrijding verband houdt met de bovengemelde storing in de verkeerslichten. 

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker