De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Gemeente gaat naar definitieve oplossing zoeken

Thuisloos 60+ paar tijdelijk onder dak

Thuisloos 60+ paar tijdelijk onder dak

SCHIEDAM - De gemeente heeft tijdelijk onderdak gevonden voor het dakloze paar Rob Talboom (70) en Lia Harms (63). Het stel brengt dit weekeinde door in opvangcentrum De Elementen in Vlaardingen. De gemeente kwam vanavond even voor zes uur met het volgende persbericht:

"Vandaag besteedden sommige media aandacht aan een ouder Schiedams stel, dat sinds enige tijd dakloos is en regelmatig op straat verblijft.

De gemeente vindt het niet aanvaardbaar dat mensen geen dak boven hun hoofd hebben en ongewild de nacht in de open lucht doorbrengen.

De gemeente heeft al eerder aangeboden deze mensen te helpen. Dat heeft toen om verschillende redenen niet tot een oplossing geleid. Daarom is de afgelopen dagen met veel inzet opnieuw bekeken hoe de gemeente hier hulp kan bieden.

De eerste prioriteit daarbij was om per vandaag in ieder geval tijdelijk onderdak te vinden. Het is de gemeente gelukt daarvoor te zorgen. Na het weekend zal vanuit verschillende disciplines worden worden bekeken hoe een definitieve oplossing kan worden gevonden."

Het artikel dat Ronald van Oudheusden van Rijnmond over het stel schreef, tref je aan onder deze link.

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker