De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Tips en website over scheiden afval

Tips en website over scheiden afval

SCHIEDAM - Irado houdt in maart een actie onder de inwoners om de hoeveelheid restafval te verminderen. Er is een website gelanceerd, waarop deelnemers zich kunnen aanmelden. Als je een account hebt aangemaakt, ga je tips krijgen in je mailbox. Je kunt je resultaten online bijhouden op de website. 

De website is te vinden onder het volgende adres: https://www.doemeemetminderafval.nl/

"Hoe kun jij alleen, of met je gezin of huisgenoten de hoeveelheid restafval in huis nog meer verminderen? Ga de uitdaging aan en Doe Mee Met Minder Afval. Van 1 tot en met 31 maart proberen we samen de hoeveelheid groente-, fruit- en andere etensresten (GFE) in huis te verminderen. Hoe goed jij het doet kun je bijhouden op dit platform. Na je aanmelding ontvang je handige tips en wekelijks een opdracht in je mailbox. Je ontmoet er andere deelnemers die elkaar helpen en inspireren om de hoeveelheid restafval te verminderen. Doe jij mee?", zo luidt de uitnodiging van Irado.

Irado: "Lukt het jou om de hoeveelheid restafval bij jou thuis binnen een maand te verminderen door groente-, fruit- en andere etensresten (GFE) apart te houden? Dat kun je bijhouden op de Restafvalmeter. Bij je aanmelding vul je in hoeveel kilo restafval je wekelijks weggooit. Na een maand vul je de Restafvalmeter nogmaals in. Met tips en inspiratie van de andere deelnemers lukt het jou zeker om de hoeveelheid restafval te verminderen!"

 

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker