De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Travelblogster met kinderwagen in SDAM

Travelblogster met kinderwagen in SDAM

SCHIEDAM - Vanmorgen heeft een Schotse blogster een tweet verstuurd waarin ze reclame maakt voor een bezoek met kinderen aan de Schiedamse molens. 'De windmolens van Schiedam in Holland zijn geweldig om te ontdekken met je kids', schrijft deze Schotse alleenstaande moeder die van haar vakanties met de kinderen een website bijhoudt.

Op twitter heeft zij onder de naam @twok_blog liefst 7746 volgers. Daarnaast gebruikt zij de social media Facebook, YouTube, Pinterest en Instagram om haar reistips onder de aandacht van het publiek te brengen.

De tweet van hedenmorgen leidt echter naar een artikel dat in november 2016 is geschreven. Het is leuk om te lezen hoe een toerist onze stad ervaart en het artikel is rijk geïllustreerd. Het verdient wel een update, want molen De Palmboom is niet langer de museummolen. Het molenmuseum is nu gevestigd in molen De Walvisch. 

Zij blijkt onze stad op een maandag te hebben aangedaan, een dag dat veel gelegenheden gesloten zijn, concludeerde de blogster. Een puntje van aandacht als moeder die met een kinderwagen onze stad verkent is volgens haar dat veel straten van keien zijn voorzien. Dat werd 'a bumpy ride', schrijft ze. 

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook goed op de hoogte van het toeristische nieuws uit Schiedam. Alvast dank.​

1 commentaar(en) op artikel "Travelblogster met kinderwagen in SDAM"

Haha, dit is wel erg triest hoor om een hier een bericht aan te wijden! #CALIMERO

Door: NK Op:

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker