De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Getuigenoproep politie inzake laffe woningoverval

Twee forse vrouwen overvallen 93-jarige

Twee forse vrouwen overvallen 93-jarige

SCHIEDAM - "Iedere kleine aanwijzing die kan helpen om de verdachten van een overval, op een woning aan de Burgemeester Stulemijerlaan in Schiedam waar een 93-jarige man woont, te pakken is meer dan welkom. Bel en help ons", zo luidt de getuigenoproep van de politie.

De toedracht is als volgt: zaterdagavond rond half tien wordt bij de woning in Schiedam Nieuwland, waarvan de achterzijde zichtbaar is vanaf de Nieuwe Damlaan, aangeklopt. De man opent de deur. Direct stormen twee vrouwen binnen. Door één wordt de man tegen de grond gedrukt en de ander doorzoekt de slaapkamer.  

Later blijkt dat er een portemonnee met geld en een horloge zijn meegenomen. Gelukkig raakt het slachtoffer niet lichamelijk gewond. 

Ondanks het feit dat de man ontzettend is geschrokken, weet hij zelf de politie te bellen. Direct gaan agenten naar de woning en wordt in de directe omgeving een onderzoek ingesteld. Helaas is het tweetal gevlogen. Het slachtoffer weet zich gelukkig nog veel te herinneren.

Signalement:
De politie om schrijft degenen die gezocht worden als volgt: "We zoeken twee forse vrouwen, licht getint. Ze droegen allebei donkerblauwe kleding en handschoenen." De politie vervolgt: "Help ons. Om deze twee vrouwen op te sporen hebben wij u hulp nodig. Door agenten wordt door middel van een brief een buurtonderzoek gehouden en wordt gekeken of er camerabeelden zijn. Heeft u informatie, hoe klein ook, belt u dan met de politie op 0900-8844. U kunt ook het tipformulier invullen. Blijft u liever anoniem bel dan 0800-7000."

Foto: archieffoto bron politie

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft, help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook goed op de hoogte van het politienieuws uit Schiedam. Alvast dank.

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker