De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

In het ziekenhuis:

Valentijnsgebakje voor de patiënten

Valentijnsgebakje voor de patiënten

SCHIEDAM/ROTTERDAM - Vandaag is het Valentijnsdag. Patiënten op de verpleegafdelingen van Franciscus Gasthuis & Vlietland krijgen een kaartje met ‘een knuffel’ en een lekker gebakje.

Dit wordt mogelijk gemaakt door de Stichting Vrienden Vlietland Ziekenhuis en het Franciscus Vriendenfonds, die als doel hebben het verblijf voor patiënten te veraangenamen.

Klik hier voor meer informatie over de projecten en acties van Franciscus Vriendenfonds en Stichting Vrienden Vlietland Ziekenhuis.

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook goed op de hoogte van het zorgnieuws uit Schiedam. Alvast dank.

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker