De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Vergunning voor Café Bar Ali Baba

Vergunning voor Café Bar Ali Baba

SCHIEDAM - De burgemeester van Schiedam heeft op 6 juni 2019 een exploitatievergunning en drank- en horecavergunning verleend aan het horecabedrijf Café Bar Ali Baba gevestigd aan de Brugmanstraat 55b te Schiedam. Het betreft hier een café.

De maximaal toegestane openingstijden van dit horecabedrijf in Schiedam West zijn:

- zondag tot en met donderdag van 07.00 uur tot 01.00 uur

- vrijdag en zaterdag van 07.00 uur tot 02.00 uur

Het café heeft geen terras.

Vanaf 12 juni 2019 ligt een afschrift van de verleende vergunningen, gedurende zes weken gerekend vanaf de datum van het besluit, ter inzage bij het Klant Contact Centrum (Omgevingsloket), Stadserf 1 te Schiedam (alleen op afspraak).

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook goed op de hoogte van het horecanieuws uit Schiedam. Alvast dank.​

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker