De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Vermiste 23-jarige vrouw teruggevonden

Vermiste 23-jarige vrouw teruggevonden

SCHIEDAM - Vanuit Centrum Schiedam is een 23-jarige blanke dame vermist. Zij heeft blond haar in staart en is geheel in het zwart gekleed. Inmiddels is de vrouw in goede gezondheid teruggevonden. 

Ze draagt een jas met capuchon, een joggingbroek en een muts. Ze heeft een rugtas op en ze loopt op gympen. Ze is met de fiets, een zwarte opoe-fiets van het merk Pointer met een roze lamp. Heb je haar gezien? Heb je tips? Bel dan nu met de politie via 112.

Burgernet stuurde om 23.59 uur de melding uit van deze vermissing. 

Update:
Burgernet heeft vandaag laten weten dat de vermiste vrouw in goede gezondheid is aangetroffen.

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft, help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook op de hoogte van het politienieuws uit Schiedam. Alvast dank.

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker