De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Door middel van QR-code

Verplichte registratie bij hockeyclub

Verplichte registratie bij hockeyclub

HOCKEY - Vanaf vandaag is het verplicht dat leden en bezoekers van HC Schiedam zich registreren. Dit geldt voor alle leden en bezoekers van 18 jaar en ouder, dus ook alle familieleden, verzorgers en vrijwilligers van 18 jaar en ouder die het complex van de hockeyclub betreden en/of plaatsnemen op het terras. Registreren gaat via een QR-code.

NOC*NSF heeft in samenwerking met de sportbonden besloten dat alle bezoekers van sportverenigingen die 18 jaar en ouder zijn zich moeten registreren en een gezondheidscheck moeten doen voordat zij het terrein van de club betreden. 

De instructie van de hockeylub:
"Deze code hangt bij de ingang van het terrein (en bij het alle toegangsdeuren). Scan de code met de camera van je telefoon, open de link en vul de korte vragenlijst in. Geen telefoon bij je? Vraag iemand in jouw buurt of hij/zij jou kan registeren met zijn/haar telefoon. In het uiterste geval is een papieren registratielijst achter de bar te verkrijgen.

Bij de entree van de club hangen posters met de QR-code. Hierbij kom je bij enkele vragen aangaande de gezondheid van jou en je gezinsleden/huisgenoten (opgesteld door het RIVM). Lees deze goed door! Zodra je alle vragen met 'NEE' kunt beantwoorden, registreer je je via deze QR-code en ben je welkom op HC Schiedam. Als je één of meer van deze vragen met 'JA' beantwoordt, verzoeken we je dringend om terug naar huis te gaan.

We vragen enkel om je naam en telefoonnummer. Deze gegevens worden maximaal 4 weken bewaard voor een eventueel bron- en contactonderzoek. Met het invullen van dit formulier geef je aan dat je de gezondheidscheck hebt gedaan.

Let op: op het terrein kunnen corona-coördinatoren of stafleden steekproefsgewijs je registratie controleren. Als deze niet op orde is zullen zij je vragen het terrein te verlaten."

Voor vragen en/of opmerkingen aan de hockeyclub kun je e-mailen naar: covidteam@hcschiedam.nl

2 commentaar(en) op artikel "Verplichte registratie bij hockeyclub"

Niet van toepassing

Door: Marjolein van der Sande-Janus Op:

Begeleider Mc1

Door: Wido Duncker Op:

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker