De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Eenakterfestival van Knap, Apollo en Utile Dulci

Vier eenakters op één avond

Vier eenakters op één avond

SCHIEDAM - De Schiedamse amateurtheatergezelschappen Knap, Apollo en Utile Dulci organiseren voor het derde achtereenvolgende jaar gezamenlijk het Eenakterfestival. Het festival vindt plaats op vrijdagavond 20 maart aanstaande in het Wennekerpand.

Tijdens deze avond worden vier eenakters gespeeld met als rode draad het thema 'Het ongeluk'.  Knap speelt 'Geluk bij een ongeluk' van Corrie van der Rol, onder regie van Bernard Boode, met als acteurs Lilian Diepstraten en Ber Janse. Utile Dulci speelt 'Het Jubileum' van Anton Tsjechov onder regie van Guido Jonckers en met als spelers Marja Klomp, Hans Hoogerwerf, Erika van der Lelij en Tom Recter. Apollo speelt Schoon van Jos Ahlers. Deze eenakter staat onder regie van Roel Schonekamp. Acteurs zijn Henny Zeeman, Linda Poels en Frank Magielsen. Ten slotte speelt Knap nog een eenakter: Een lichte lunch, van Peter van Straaten. Bernard Boode tekent opnieuw voor de regie en de cast bestaat uit Yvonne Bastiaanse, Lilian Diepstraten en Ber Janse.

Eenakterfestival 2020
Locatie: Wennekerpand, Schiedam
Aanvang: 20.15 uur
Toegangsprijs: 14 euro
Kaartverkoop:
Knap: https://www.knapschiedam.nl/shop/?fbclid=IwAR1ljLp-qZZ3Ak4rQuxLH4PhoRwA3apD6w911-1kuovcjjHhu9lWpdFrXN8
of Utile Dulci https://www.ud1911.nl/kaartverkoop-eenakterfestival-2020-van-start/
De website van Apollo Toneel is: https://www.apollotoneel.nl/

Hier lees je het artikel over het Eenakterfestival 2019.

Afbeelding:  Anton Tsjechov (foto door Osip Braz - [1], Publiek domein, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=258685 )

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook goed op de hoogte van het culturele nieuws uit Schiedam. Alvast dank.

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: