De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Centrummanagement Schiedam

Viering Koningsnacht en -dag afgelast

Viering Koningsnacht en -dag afgelast

SCHIEDAM - Over iets meer dan een maand zou Koningnacht en Koningsdag gevierd gaan worden in het centrum van Schiedam. De festiviteiten op zondag 26 april en maandag 27 april 2020 zijn in verband met het coronavirus afgelast.

"Tijdens Koningsnacht en Koningsdag zou het publiek bij de horeca en in de Grote Kerk het Oranjefeest gaan vieren. Op Koningsdag waren verspreid over de winkelstaten vrijmarktkleedjes, oud-Hollandse spellen, straatartiesten en muzikanten in het programma opgenomen. Ook het vrolijke kinderfeest in de Grote Kerk in samenwerking met Crévor Events en KomKids wordt geannuleerd.

We bedanken iedereen die vol enthousiasme heeft meegewerkt aan de voorbereidingen en zullen alle plannen bewaren voor een mooi feest als alles achter de rug is", zegt Kitty Buijtendijk namens het organisatieteam Centrummanagement Schiedam.

Foto: zo gezellig kan het zijn tijdens Koningsdag in het centrum van Schiedam (bron foto Centrummanagement Schiedam)

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker