De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Vintagelein krijgt parfumerie

Voor jupon & flacon naar de Hoogstraat

Voor jupon & flacon naar de Hoogstraat

SCHIEDAM - Vanaf zondag 3 november is Vintagelein van Marjolein Hamerslag te vinden op Hoogstraat 58a. Een goede gelegenheid voor Marjolein om ook haar assortiment verder uit te breiden.

Niemand minder dan parfumlady Jacqueline van Soest, bekend van de vroegere parfumerie Van Soest aan de Broersvest, komt dan Marjoleins kersverse parfumerieafdeling openen en de naam van deze lijn bekendmaken. 'Het wordt een echte eigentijdse parfumerielijn,' aldus Marjolein.

De etalage van het nieuwe pand van Vintagelein wordt al enige tijd zorgvuldig verborgen gehouden. Marjolein: 'Het moet voor klanten echt een verrassing worden hoe mijn nieuwe winkel eruit ziet. Maar ik beloof alvast dat hij natuurlijk in mijn FrousFrousstijl is ingericht en zeker weer tot de verbeelding zal spreken.'

Daarnaast opent Marjolein vanaf 9 november haar Boudoir vol Lingerie. Klanten kunnen dan op zaterdag gebruikmaken van een Passiemoment Passement. Tussen 14.00 en 17.00 uur kun je een uur reserveren om onder het genot van een glaasje bij Marjolein vintage old stock lingerie te passen, te bestellen of te kopen. 

Meer lezen over parfumlady Jacqueline van Soest kun je hier.

Vintagelein is te vinden op Hoogstraat 58a in Schiedam.

1 commentaar(en) op artikel "Voor jupon & flacon naar de Hoogstraat"

Hi Marjoleine Heb je die panty’s met die print en kleurtjes nog 40-44 voor 5 euro mijn zus was in de winkel en zij heeft er een foto van gemaakt , hij is mooi !! Ik wil hem graag , bewaar je hem aub ? Groetjes van Barba

Door: Barbara Kerklaan Op:

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker