De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Bij KunstWerkt

Werk van twaalf fotografen

Werk van twaalf fotografen

SCHIEDAM - Stichting KunstWerkt is ingehaakt op het Fotofestival Schiedam 2020 en het thema van het festival ‘Transitions’. Bij KunstWerkt aan de Boterstraat in Schiedam tonen twaalf fotografen uit de regio hun werk. De geselecteerde foto's laten op gevarieerde wijze de transities van mensen, van plaatsen en van ideeën zien. 

De twaalf fotografen zijn Arno Bauman, Marita Beukers, Look J. Boden, Aldo Hoeben, Inge Hoefnagel, Frans Huisman, Zhanhong Liao, John Middelkoop, Gerard van Soest, Hans Sloot, Pauline Tonkens en Marcel Wesdorp. Curator van deze tentoonstelling is Rob van der Ven.

De tentoonstelling is te zien tot en met zondag 27 september 2020.

Bij toerbeurt fungeren de deelnemende kunstenaars als gastheer/vrouw. Vandaag, 'Monumenten-zaterdag' 12 september, was Marita Beukers de 'kunstenaar van dienst'. De laatste jaren maakt zij foto's. Van de prints ervan maakt ze collages, die ze dan weer fotografeert. Je ziet er enkele van op de foto boven. Op haar tablet liet ze ons haar meest recente werk zien, waarbij ze een voor haar nieuwe techniek toepast. Ze maakt foto's die ze met houtskool bewerkt. (Lees over Marita Beukers ook ons eerdere artikel: kunstenaars net over de grens)

Stichting KunstWerkt
Van vrijdag t/m zondag, van 13.00 tot 17.00 uur
Toegang is gratis
(andere tijden mogelijk op afspraak). 
Ruimte in Beweging, Boterstraat 81
3111 NB Schiedam

Finissage zondag 27 september 15.30 uur met het Kunstenaarsgesprek door Cilia Batenburg.

Foto: Marita Beukers bij haar werk
Foto: overzicht
Foto's door Louise Melchers

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker