De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

In EenVandaag met item over deelauto's

Wethouder Ooijevaar op landelijke TV

Wethouder Ooijevaar op landelijke TV

SCHIEDAM - Wethouder Jeroen Ooijevaar was vanavond te zien in het televisieprogramma 'EenVandaag' op NPO1. Hij ging in het programma van AVROTROS in op het belang van deelauto's.

"Van m'n auto blijf je af: waarom het met deelauto's nog niet zo wil lukken", zo is het uitgezonden item getiteld. Jeroen Ooijevaar ging in op het proefproject van de gemeente Schiedam met deelauto's. Op Twitter schrijft de wethouder: "Bij Een Vandaag mocht ik vertellen waarom #deelauto’s bijdragen aan de bereikbaarheid van Schiedam en de parkeerdruk verlichten".  

Op de deze webpagina is het stukje met de Schiedamse wethouder te zien: https://eenvandaag.avrotros.nl/item/van-mn-auto-blijf-je-af-waarom-het-met-deelautos-nog-niet-zo-wil-lukken/

Hier lees je ons eerdere artikel over het proefproject: https://deschiedammeronline.nl/artikel-detail/deel-autos-fietsen-en-scooters

Foto: bron EenVandaag

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook goed op de hoogte van het duurzaamheidsnieuws uit Schiedam e.o. Alvast dank.

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker