De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Woonwinkel verkast naar oude raadhuis van Kethel

Wijnhandel verhuist naar overkant

Wijnhandel verhuist naar overkant

SCHIEDAM - Wijnhandel van Dijk aan de Schiedamseweg 22A in Schiedam Noord gaat verhuizen naar de overkant, de Schiedamseweg 33. Daarin zat 't Ketheltje, winkel voor 'landelijk wonen'. Op zijn beurt verhuist 't Ketheltje naar de Schiedamseweg 26, naar het pand waar voorheen restaurant 't Oude Raedthuys gevestigd was.

door Jan Schrijver

Marcel van Dijk van de wijnhandel is verheugd met de nieuwe ruimte die meer dan het dubbele winkeloppervlak heeft van de huidige winkel en met een veel grotere winkelpui. "We zijn de winkel nu aan het inrichten. Als alles meezit, hopen we op 22 september open te kunnen gaan in de nieuwe winkel. We zijn overigens nu gewoon open op nummer 22A", zegt hij. 

"We zijn heel druk met de styling van de nieuwe winkel", schrijft Miranda Wohler van 't Ketheltje. Aanstaande donderdag 10 september gaat zij voor het eerst open met haar nieuwe winkel.

Lees ook: Wat komt er in oude raadhuis Kethel? ()
'Winkels met meer uitstraling nodig' ()
't Ketheltje is open ()

Foto's door Jan Schrijver

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft, help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook goed op de hoogte van het winkelnieuws uit Schiedam. Alvast dank.

 

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker