De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Winkeldief steelt 10 potten oploskoffie

Winkeldief steelt 10 potten oploskoffie

SCHIEDAM - Bij hun patrouilleren in de binnenstad van Schiedam hebben handhavers van de gemeente Schiedam gisteren een vluchtende man aangehouden. Het ging volgens de handhavers om een man die koffie had gestolen in een winkel en letsel had toegebracht aan een winkelmedewerker. De verdachte werd overgedragen aan de politie. 

Het team Toezicht & Handhaving meldde dat tijdens hun surveillance op de Hoogstraat, er twee mannen kwamen aangerend. De achterste riep dat de voorste iets had gestolen. De voorste persoon werd staande gehouden. Over de aangehouden man meldde het team: "Persoon bleek tien potten oploskoffie gestolen te hebben en letsel veroorzaakt bij een winkelmedewerker."

Hier lees je ons eerdere artikel: boa's kunnen meteen weer aan de bak

En: Thuisquarantaine Schiedamse boa's vanaf morgen voorbij

Foto: om deze tien potten koffie ging het (bron foto team Toezicht & Handhaving)

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker