De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Getuigenoproep Recherche

Woninginbraak in Kethel Oost

Woninginbraak in Kethel Oost

SCHIEDAM - De politie onderzoekt een poging tot woninginbraak in Schiedam aan de Rietkraag in Kethel Oost. De poging tot inbraak werd ondernomen tussen zaterdag 8 februari 2020 18:00 uur en zondag 9 februari 2020 08:30 uur.

Districtsrecherche Rijnmond-Noord, Woning Inbraken Team, omschrijft de toedracht als volgt: Openbreken/forceren/inslaan/ingooien. Deze zaak staat bekend onder BVH-nummer: 2020043086.

Heb jij of een van je huisgenoten:
•    Een persoon of personen gezien die zich mogelijk vreemd gedroegen?
•    Verdachte voertuigen (auto's, bromfietsen) gezien in de straat of in de omgeving?
•    Informatie/gegevens van andere getuigen die dit delict hebben gezien/gehoord?
•    Camerabeelden, foto's en/of overige informatie die belangrijk kunnen zijn voor het onderzoek?

Als je iets is opgevallen waarvan je vermoedt dat dit te maken heeft met deze poging tot woninginbraak, neem dan direct contact op met de politie via het Burgernet-formulier achter deze link. Alle informatie is welkom, ook details waarvan je misschien denkt dat ze niet belangrijk zijn. Als je de informatie anoniem wilt doorgeven kun je bellen met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000 (gratis nummer).

Een inbraak voorkomen?
Zie je iets verdachts in je omgeving, een persoon of een auto? Noteer het signalement of het kenteken van de auto. Voor verdachte situaties kun je altijd bellen met het alarmnummer 112. Voor meldingen waarbij de komst van de politie niet direct noodzakelijk is, bel je 0900-8844.

Hier lees je ons artikel: Teller woninginbraken 

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook goed op de hoogte van het politienieuws uit Schiedam. Alvast dank.

 

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker