De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Urban sketchers tekenen Dickens-figuren

Ze tekenen je waar je bij zit

Ze tekenen je waar je bij zit

SCHIEDAM - Vandaag waren een aantal Urban Sketchers in de bibliotheek Schiedam aanwezig voor het tekenen van Dickens-figuren. Belinda Tange zat graag model voor ze.

door Louise Melchers

Urban Sketching wil zeggen dat mensen op locatie tekenen, binnen of buiten, en vastleggen wat ze daar zien. Veel Urban Sketchers tekenen het dagelijks leven, in de trein, op straat of zoals vandaag in de bibliotheek Schiedam. Ze tekenen en bespreken daarna hun werk of geven elkaar tips. 

De Urban Sketchers van vandaag kwamen uit Rotterdam, maar hun werk was eerder in Schiedam te bewonderen, zoals tijdens de expositie Urban Sketching bij Stichting KunstWerkt.

Van links naar rechts zie je Lia Schäfer, Jeffrey de Bruin (stadstekenaar van Rotterdam) en Peter Flohr. Zij tekenden vandaag onder meer Belinda Tange, tweede van rechts. Weliswaar was het werk tijdens het fotomoment nog niet helemaal klaar, maar we kunnen op de foto toch zien wat ze ervan gemaakt hebben.

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker