De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Man slachtoffer van steekpartij en mishandeling met honkbalknuppel

Zware mishandeling Schiedammer (51)

Zware mishandeling Schiedammer (51)

SCHIEDAM - Het regionale televisie-opsporingsprogramma van de politie en RTV Rijnmond, Bureau Rijnmond, is deze week - na de zomervakantiestop - terug op de buis. In de eerste uitzending van het nieuwe seizoen, aanstaande donderdag, is er onder meer aandacht voor de zware mishandeling van een Schiedamse 51-jarige man.

In de uitzending van aanstaande donderdag op RTV Rijnmond staat onder meer een zware mishandeling en steekpartij aan de Reigerlaan in Vlaardingen op het programma. De gewondgeraakte 51-jarige man uit Schiedam werd niet alleen slachtoffer van een steekpartij maar werd bij het geweldsincident bovendien door een groep van tien personen geslagen met een honkbalknuppel.

Een verdachte staat op beeld en wordt nog gezocht. De uitzending is aanstaande donderdag om 17:25 uur (herhaling elk uur). 

Hier lees je ons eerdere artikel over dit geweldsincident: Steekpartij in Vlaardingen Holy; twee Schiedammers aangehouden

Foto: het winkelcentrum aan de Reigerlaan in Vlaardingen Holy (foto Bureau Rijnmond)

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer Online een Like geeft, help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook goed op de hoogte van het politienieuws met betrekking tot Schiedam. Alvast dank.

 

 

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker