Aantal nieuwe coronabesmettingen is weer opgelopen

Aantal nieuwe coronabesmettingen is weer opgelopen


SCHIEDAM - Vandaag meldt het RIVM 4365 positieve coronatests, waarvan 25 op Schiedammers betrekking hebben en 23 op Vlaardingers. Gisteren was het dagtotaal 4246, waarvan 13 op Schiedammers betrekking hebben en 11 op Vlaardingers.

Volgens cijfers van Stichting NICE liggen er vandaag 2177 coronapatiënten (inclusief de verdenkingen erop) in het ziekenhuis, van wie 572 op de intensive care. Volgens cijfers van Stichting NICE lagen er gisteren 2208 coronapatiënten (inclusief de verdenkingen erop) in het ziekenhuis, van wie 596 op de intensive care. 

Vandaag meldt het RIVM voor het land 60 overleden coronapatiënten, onder wie 1 Schiedamse coronapatiënten te betreuren is. Gisteren zijn door het RIVM 65 overleden coronapatiënten gemeld, onder wie 4 Schiedamse coronapatiënten te betreuren zijn. In de afgelopen zeven dagen werden door het RIVM in het totaal de overlijdens van 21 Schiedamse coronapatiënten en van 4 Vlaardingse coronapatiënten gemeld. Inmiddels zijn 92 Schiedamse coronapatiënten overleden ten gevolge van het coronavirus en 79 Vlaardingse coronapatiënten.

Hier lees je ons vorige artikel over de corona-ontwikkelingen:
https://deschiedammeronline.nl/artikel/details/opnieuw-een-dag-met-een-gitzwarte-rouwrand-in-schiedam

Hier lees je ons artikel van eergisteren over de vaccinatiehal in Schiedam die al klaar is; het wachten is op de vaccins:
https://deschiedammeronline.nl/artikel/details/in-sporthal-groenoord-kunnen-220-personen-per-uur-gevaccineerd-worden

 

05-02-2021