Afgelopen 7 dagen 10 Schiedammers overleden aan corona

Afgelopen 7 dagen 10 Schiedammers overleden aan corona

SCHIEDAM - Vandaag meldt het RIVM 4438 positieve coronatests, waarvan 22 op Schiedammers betrekking hebben en 24 op Vlaardingers. Gisteren was het dagtotaal 4740, waarvan 13 op Schiedammers betrekking hebben en 18 op Vlaardingers.

Volgens cijfers van Stichting NICE liggen er vandaag 2292 coronapatiënten (inclusief de verdenkingen erop) in het ziekenhuis, van wie 650 op de intensive care. De afgelopen zeven dagen werden er 8 Schiedamse coronapatiënten in het ziekenhuis opgenomen en 5 Vlaardingse.

Vandaag meldt het RIVM voor het land 56 overleden coronapatiënten, onder wie twee Schiedamse coronapatiënten en een Vlaardingse coronapatiënt te betreuren zijn. Gisteren zijn door het RIVM 83 overleden coronapatiënten gemeld, onder wie twee Schiedamse en twee Vlaardingse coronapatiënten te betreuren zijn.

In de afgelopen zeven dagen werden door het RIVM in het totaal de overlijdens van 10 Schiedamse coronapatiënten en van 7 Vlaardingse coronapatiënten gemeld.

Hier lees je ons vorige artikel over de coronacijfers:
https://deschiedammeronline.nl/artikel/details/rivm-meldt-vandaag-68-overleden-coronapatienten-onder-wie-drie-schiedamse-en-een-vlaardingse

 

29-01-2021