Vandaag laatste dag Sintpakhuis en de Pietenband treedt er op

Al bijna duizend kinderen bezochten Sint in zijn pakhuis

Al bijna duizend kinderen bezochten Sint in zijn pakhuis

SCHIEDAM - Vanmiddag is het de laatste mogelijkheid om op bezoek te gaan bij de Sint in zijn pakhuis. Dat vind je aan de Kloosterplaats 6 in het restaurant Hotspot Hutspot. De toegang is gratis.

De hoofdpiet, je ziet hem op de foto hieronder, liet De Schiedammer Online weten dat de Sint en zijn Pieten in Hotspot Hutspot tot nu 950 kinderen én 1500 volwassenen/begeleiders heeft mogen ontvangen.

sintpietljm

Piet is enthousiast. Luister maar eens wat hij ons zaterdagochtend 2 december vertelde: "Vanmiddag gaan we de grens van 1000 kinderen passeren. We zijn daar meer dan happy mee! Kom je ook vanmiddag tussen 14.00 en 17.00 uur? Neem je een volwassene mee dan? Voor elk kind is er een presentje. Je mag zelf kruidnoten bakken. Die zijn om te smullen als ze zo vers uit de oven van Hotspot Hutspot komen. Er staan heel grote tafels. Daarop liggen kleurplaten. Dus als het druk is, hoef je niet meteen in de rij te gaan staan, maar kun je eerst lekker kleuren. We vinden het heel leuk om ook met jullie op de foto te gaan. Tot vanmiddag!"

Lees ook onze eerdere artikelen:
Alle kindertjes mogen met de Sint op de foto

Alle kinderen kunnen Sinterklaas ontmoeten in zijn Sintpakhuis

Foto's door Louise Melchers en Jan Schrijver

p4

IMG_4726

02-12-2023