Bewoners Frankeland krijgen roos van leerlingenraad Sg Spieringshoek

Bewoners Frankeland krijgen roos van leerlingenraad Sg Spieringshoek

SCHIEDAM - De leerlingenraad van Sg Spieringshoek heeft rozen aangeboden aan de bewoners van de Frankelandgroep.

De leerlingenraad van Sg Spieringshoek organiseert elk jaar rond Valentijnsdag op school een Rozenactie. Het mes snijdt dan aan twee kanten: als scholier in het voortgezet onderwijs is het handig om op school een mooie roos te kunnen kopen en aan je Valentijntje te kunnen aanbieden. De leerlingenraad doet ermee aan fundraising.

Omdat in deze coronatijd op school minder rozen verkocht konden worden, zijn er flink wat rozen over. Die rozen zijn echter heel goed terechtgekomen. Hjördis en Tess hebben de rozen namens de leerlingenraad naar de Frankelandgroep gebracht, waar deze door de zorginstelling zullen worden verspreid onder de bewoners. "Wij hopen dat de bewoners blij zijn met dit gebaar van onze leerlingenraad", zeggen Hjördis en Tess. 

Afgelopen donderdag was er live een 'online open huis' door Sg Spieringshoek. Je kunt op deze webpagina van de school de streams terugkijken:
https://pr.spieringshoek.nl/open_huis

Foto: Hjördis (midden) en Tess (links) overhandigen de rozen aan een medewerker van de Frankelandgroep (bron foto Facebook Sg Spieringshoek  https://www.facebook.com/Spieringshoek/posts/4189964397699135 )

 

18-02-2021