Voor Digitaal Spreekuur kunnen telefonische afspraken worden gemaakt

Bibliotheek breidt afhaalservice uit met de zaterdag

 Bibliotheek breidt afhaalservice uit met de zaterdag

SCHIEDAM - Met ingang van aanstaande zaterdag 16 januari kunnen leden van de Bibliotheek Schiedam ook op zaterdag van 10.00 uur tot 14.00 uur de boeken ophalen en inleveren bij de Korenbeurs. Dat betekent dat de bibliotheek nu zes dagen per week haar afhaalservice biedt.

"Het is bekend: de lockdown is verlengd tot en met 9 februari. De Bibliotheek Schiedam heeft gekeken hoe ze alle klanten op een goede manier de service kan blijven geven die ze van de bibliotheek gewend zijn. Daarom hebben we besloten de afhaalservice van gereserveerde boeken uit te breiden naar de zaterdag. Vanaf 16 januari kunnen leden ook op zaterdag van 10.00 uur tot 14.00 uur de boeken ophalen en inleveren bij de Korenbeurs", zo licht de bibliotheek de uitbreiding van de afhaalservice toe. 

Vooraf gereserveerde boeken kunnen op de volgende locaties en tijden worden afgehaald en ingeleverd:
• Korenbeurs, maandag van 10.00 tot 14.00 uur
• Korenbeurs, dinsdag van 10.00 tot 14.00 uur
• Nieuwe Harg, woensdag van 10.00 tot 12.30 uur
• Nieuwe Harg,  donderdag van 10.00 tot 12.30 uur
• Korenbeurs, vrijdag van 10.00 tot 14.00 uur
• Korenbeurs, zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur
Het te-laat-inleveren-systeem is gedurende de hele lockdown uitgeschakeld. Dat betekent dat er geen boetes worden gegeven vanwege te laat ingeleverde boeken. 

De Korenbeurs vind je aan de Lange Haven 145 in Schiedam Centrum, de Nieuwe Harg op Hargplein 116 in Schiedam Noord.

Vragen over lenen, verlengen, reserveren of lidmaatschap kun je het beste per e-mail stellen: klantenservice@debibliotheekschiedam.nl

Digitaal Spreekuur
Voor het Digitaal Spreekuur kunnen vanaf nu telefonische afspraken worden gemaakt. Schiedammers die een afspraak hebben gemaakt, worden vervolgens op het afgesproken tijdstip teruggebeld om hun probleem of vraag door te spreken. 

Foto © De Schiedammer Online (archieffoto De Korenbeurs op de Lange Haven, foto door Louise Melchers)

 

14-01-2021