Aanstaande zondag

Bijdorp- en molenwandeling Kethel

Bijdorp- en molenwandeling Kethel

SCHIEDAM - Aanstaande zondag 23 juli houdt de Historische Vereniging Schiedam (HVS) de Bijdorp- en molenwandeling Kethel.

Het verhaal tijdens de wandeling gaat over Bijdorp en over de voormalige watermolens de Hargmolen en de West-Abtsmolen. De route voert door Bijdorp en langs de Poldervaart en het Beatrixpark. Vertrek is om 11.00 uur vanaf Schiedamseweg 198 ter hoogte van het wijkbord van Bijdorp. De wandeling duurt ongeveer 1,5 uur.

Leden van de HVS betalen 2 euro voor deelname. Voor niet-leden is dat 5 euro. Aanmelding vooraf wordt op prijsgesteld (HVS kan zo nodig een tweede gids inzetten) maar is niet verplicht. Stuur voor aanmelding een bericht naar stadswandelingen@historischeverenigingschiedam.nl

Wandeling op maat
"De HVS denkt graag mee over een uitstapje voor familie, vrienden, collega’s, verenigingen of andere gezelschappen. De vergoeding die hiervoor wordt gevraagd, is bescheiden en bepalen we in overleg", zo laat de HVS weten. Voor informatie hierover: stuur een berichtje naar Nico de Vries: stadswandelingen@historischeverenigingschiedam.nl of bel hem op 0624943927.

Foto onder: gids Nico de Vries (derde van rechts) tijdens een eerdere wandeling van de HVS, de zogeheten Hoogstraat-wandeling (foto door Louise Melchers)

nicodevries

19-07-2023