Bibliotheek daagt jeugd van 9 tot 14 jaar uit:

Bouw een chocoladefabriek met Minecraft en maak kans op een prijs

Bouw een chocoladefabriek met Minecraft en maak kans op een prijs

SCHIEDAM - Ben je tussen de 9 en 14 jaar? Doe mee met de BiebBouwers Minecraftchallenge en bouw een onweerstaanbaar lekkere chocoladefabriek.

Ben je gek op chocola, snoep en Minecraft? Dat komt goed uit, want je mag een nieuwe chocoladefabriek bouwen voor Sjakelien Stevens. Zij heeft de oude fabriek van haar vader Sjakie gekregen, die je vast kent van het boek of de film ‘Sjakie en de chocoladefabriek’ van Roald Dahl. Kijk op www.debibliotheekschiedam.nl voor de challenge:
https://www.debibliotheekschiedam.nl/actueel/nieuws/bouw-mee-met-de-biebbouwers-.html

BiebBouwers Challenge februari
Iedere maand organiseren de BiebBouwers van de bibliotheek een heuse Minecraftchallenge. Je gaat aan de slag met een uitdagende bouwopdracht met steeds een ander thema én met jouw bouwwerk maak je kans op een prijs. Doe jij weer mee met BiebBouwers, dé Minecraftchallenge van de bibliotheek? Hou jij van Minecraft en wil je graag een prijs winnen? Doe dan mee met de nieuwe BiebBouwers Minecraftchallenge!

Ben je klaar met bouwen, stuur dan screenshots of een filmpje op van jouw fabriek naar BiebBouwers@probiblio.nl

Geef daarbij je naam, je leeftijd en je woonplaats door. Een jury van Minecraftexperts bekijkt alle inzendingen en kiest de mooiste uit. De winnaar krijgt van de bibliotheek een geweldig Minecraftbordspel, BiebBouwers-shirt, het boek 'Sjakie en de Chocoladefabriek' én een lekkere reep mag natuurlijk ook niet ontbreken! Insturen kan tot 22 februari.

Minecraft
Minecraft is een computerspel. In dit spel kun je in een uitgestrekt gebied kubusvormige objecten plaatsen op een rooster. Het spel genereert automatisch een omgeving met grondstoffen, tegenstanders, dieren, grot- en tunnelsystemen, bergformaties en meren. De speler heeft een eigen avatar, waarmee hij de omgeving actief kan aanpassen. Zie verder op wikipedia:
https://nl.wikipedia.org/wiki/Minecraft

Foto – © ProBiblio

 

02-02-2021