Imaginarium treedt zondag 18 augustus op

Cultuur Borrelt in het Julianapark

Cultuur Borrelt in het Julianapark

SCHIEDAM - Vol passie brengt de bekende Vlaardingse zanger Corvin Sylvester om 14.00 uur zijn originele 'Country Noir'-liedjes ten gehore, aangevuld met covers van zijn persoonlijke helden als Jason Isbell en Chris Stapleton. Corvin speelt door heel Europa. Zijn optreden is een ervaring op zich.

Het duo Eira volgt om 15.00 uur met prachtige, dromerige songs met een experimenteel randje.

Om 16.00 uur sluit Cultuur Borrelt af met een optreden van Imaginarium. Een band bekend van North Sea Jazz. Het Imaginarium is een plek waar de lijn tussen realiteit en verbeelding vervaagt. Met een muzikale rugzak die o.a. Dragonfruit en Peter Somuah Group in zich heeft, is hun gloednieuwe project een caleidoscoop van invloeden waarbij onder andere dub, afrobeat, cinematische elementen en elektronica samensmelten tot een geheel.

240809 Cultuur borrelt 1Cultuur Borrelt is pas compleet met kinderactiviteiten: dit keer met Merel Vuil en haar geschminkte toeten en de welbekende schildersezeltjes in Petit Montmartre met Annemarie van Ulden. Ook het springkussen voor de jongsten geeft acte de préséance: De kinderen springen de gaten in de lucht.

De inwendige mens wordt niet vergeten. Dit jaar zien we bij Cultuur Borrelt steeds andere catering.

Cultuur Borrelt wordt al 17 jaar volledig opgebouwd met de hulp van vrijwilligers en afgebouwd met de hulp van het publiek. Van alle sponsoren van Cultuur Borrelt verdienen bijvoorbeeld Irado voor het leveren van de afvalcontainers, Matrice uitvaartverzorging voor het beschikbaar stellen van de toiletruimte en PvdM voor de voortreffelijke techniek dit keer even de speciale aandacht. De samenwerking met verschillende organisaties in de stad zorgt ervoor dat Cultuur Borrelt zo mooi en kleinschalig blijft als het ooit begon in 2007.

Foto's:
Cultureel Borrelt

09-08-2024