Winkel voor dames-, heren-, kinder- en babykleding

De 218e winkel van terStal komt op de Hoogstraat

De 218e winkel van terStal komt op de Hoogstraat

SCHIEDAM - In het winkelpand aan de Hoogstraat 25 wordt momenteel verbouwd. Er komt een vestiging van modezaak terStal Familiemode. Dit is een landelijke keten van winkels met dames-, heren-, kinder- en babykleding.

De vestiging in Schiedam is de 218e winkel van de uitbreidende winkelketen. Het is de planning dat de winkel op woensdag 28 augustus 2024 open zal gaan. terStal verkoopt kleding in het middensegment. De winkel verkoopt kleding van eigen merken. Voor de heren is er bijvoorbeeld het eigen merk Komodo en voor de dames Pescara. 

De winkel heeft een oppervlakte van 270m2. In grotere winkels van terStal en online wordt ook ondermode en beenmode verkocht. Het bedrijf heeft Almelo als hoofdvestiging. Het bedrijf heeft tussen de elfhonderd en twaalfhonderd medewerkers. 

"In de regio's Rotterdam en Den Haag hebben wij als terStal nog witte vlekken, daarom zoeken we daar uitbreiding. Eerder dit jaar hebben we ook in Vlaardingen en Berkel en Rodenrijs nieuwe winkels geopend. We zijn blij volgende maand ook in Schiedam open te kunnen gaan", zegt adjunct-directeur Sijtske Ellens. "Schiedam is een mooie nostalgische stad. Normaal is het een stad waar je wellicht aan voorbijrijdt, maar ik ben de afgelopen maanden aangenaam verrast toen ik met de stad kennis heb gemaakt. Het is hier prachtig. Op de Hoogstraat krijgen wij een mooie locatie, ongeveer tegenover de ingang van winkelcentrum De Passage. Naast ons staat de winkel van de Handyman leeg. Ik denk dat we met de komst van onze zaak voor een aanzuigende werking zorgen, niet alleen voor de winkel naast ons maar ook voor de rest van de Hoogstraat."

Foto en tekst: De Schiedammer Online

18-07-2024