Speciaal staconcert op het podium van Theater aan de Schie

De beste band van Schiedam in Theater aan de Schie

De beste band van Schiedam in Theater aan de Schie

SCHIEDAM - Tijdens Muziek aan de Schie op zaterdag 22 juni treedt de beste band van Schiedam op in Theater aan de Schie! In de unieke Podium op Podium beleeft u dit concert op het toneel van het Schiedamse theater.

Schiedam heeft een lange muziekgeschiedenis. Op festivals, de Brandersfeesten, in de cafés en op de Schiedamse podia hebben we vaak kunnen genieten van de beste Schiedamse muzikanten. En dat is nog steeds het geval. Tijd om deze unieke en florerende Schiedamse muziekgeschiedenis in de schijnwerpers te zetten tijdens Muziek aan de Schie.

Theater aan de Schie is samen met Marco Diamantatos op zoek gegaan naar de beste band van Schiedam en heeft deze gevonden! Zaterdag 22 juni treedt de beste band van Schiedam op in Theater aan de Schie. Deze unieke band bestaat uit muzikanten die allemaal hun roots in Schiedam hebben, wat zorgt voor een bijzondere chemie en muzikaliteit. Dit eenmalige optreden belooft een onvergetelijke avond te worden vol muzikale hoogtepunten.

Repertoire en tribute
De band speelt een breed en toegankelijk repertoire dat voor ieder wat wils biedt. Van klassiekers tot moderne hits, de muzikale veelzijdigheid van de band komt volledig tot zijn recht. Daarnaast zal er een speciale tribute zijn aan twee legendarische Schiedamse muzikanten; Rini van Willigen en Peter de Vries. Hun invloed op de lokale muziekscene wordt geëerd met een aantal van hun meest geliefde nummers.

Podium op Podium staconcerten
Bij dit Podium op Podium (PoP) staconcert ondergaat u een unieke concertbelevenis óp het toneel van Theater aan de Schie. Via de laad- en losingang van het theater, gelegen aan de Broersvest/Overschiesestraat, komt u in de bijzondere PoP-setting terecht. Speciaal voor dit
staconcert zijn het podium en de bar op het podium opgebouwd. Tijdens dit staconcert is de bar geopend.

Praktische informatie Muziek aan de Schie
• Datum: Zaterdag 22 juni 2024
• Aanvang: 20.15 uur
• Locatie: Theater aan de Schie, Schiedam
• Entree: Via de laad- en losruimte van het theater
  Toegang: € 15,00 per persoon
  Kaarten zijn verkrijgbaar via theateraandeschie.nl

Mis deze unieke kans niet om de beste band van Schiedam live te zien en te horen in uw theater van de stad! Zorg dat u erbij bent en reserveer nu kaarten!
Kaarten zijn te reserveren via theateraandeschie.nl of op de avond zelf aan de deur.

Foto:
Theater aan de Schie

07-06-2024