Versoepelingen maken start campagne op straat mogelijk, maar lijsttrekker ontbreekt

DENK spreekt uit de grootste partij van Schiedam te willen worden

DENK spreekt uit de grootste partij van Schiedam te willen worden

SCHIEDAM - DENK heeft vandaag in Schiedam de aftrap gegeven voor de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen die op 16 maart 2022 plaatsvinden.

Lijsttrekker Dogukan Ergin: 'Na de versoepelingen dachten wij: wij gaan weer zoals vanouds de straat op. Daarom trappen wij vandaag de gemeenteraadscampagne af en is deze dag vooral het startsein voor vele verrassende acties die wij tot 14, 15 en 16 maart gaan uitvoeren in Schiedam'.

Op de foto van het campagneteam dat vandaag op straat campagne heeft gevoerd, ontbreekt overigens lijsttrekker Ergin. Die laat in een noot bij het persbericht weten tot zijn ongenoegen vandaag niet aanwezig te kunnen zijn bij de kick-off vanwege een positieve coronatest. 

In het persbericht uit Dogukan Ergin ook zijn ongenoegen over het feit dat zijn partij vier jaar geleden geweerd werd uit de coalitie. Tijdens de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018 deed DENK voor het eerst mee en werd in aantal stemmen de tweede partij in Schiedam (VVD is de grootste). "Tot grote verbazing van DENK werd de partij buiten de coalitie gehouden en kwam zij in de oppositiebanken terecht. De partij wil deel uitmaken van de coalitie door de grootste partij van Schiedam te worden."

Foto: bron DENK Schiedam

29-01-2022