Detacheringsbureau ReFlex Personeel fuseert met De Vacature Makelaar

Detacheringsbureau ReFlex Personeel fuseert met De Vacature Makelaar

ROTTERDAM/SCHIEDAM - Het van origine Rotterdamse detacheringsbureau ReFlex Personeel, dat tot 2019 eigendom was van Schiedammers Martin Hesselberth en Jan Schrijver, gaat per 1 januari 2021 verder onder de naam De Vacature Makelaar. 

Sinds de overname in 2019 is ReFlex Personeel zelfstandig blijven opereren naast De Vacature Makelaar, waarvan Michiel van Witzenburg en Martijn Reckman eigenaar zijn. 
 
ReFlex Personeel is al sinds 2008 een bekende naam op het gebied van detachering en werving en selectie binnen de financiële dienstverlening. Het bedrijf bemiddelt voornamelijk ‘Wft-professionals’ (Wet op het financieel toezicht ), zoals verzekeringsadviseurs, hypotheekadviseurs, commerciële ondersteuners, acceptanten en schadebehandelaars. 

“Het werd al snel duidelijk dat het brengen van beide labels onder één naam een logische vervolgstap was. Ons merk is de afgelopen jaren sterk gegroeid en dat vraagt om een duidelijke marktpositionering richting de buitenwereld”, aldus Reckman. “Ons doel is om nieuwe relaties en professionals op één en dezelfde plek te verwelkomen.”

“De dienstverlening en manier van werken passen goed in het huidige model dat De Vacature Makelaar al jaren voert; persoonlijke en kwalitatieve dienstverlening met focus op de lange termijn,” zegt Van Witzenburg. “Voor onze relaties en professionals geen zorgen, uiteraard blijven we de huidige manier van werken hanteren, zoals zij dat van ons gewend zijn.”

Rotterdam blijft door De Vacature Makelaar gehandhaafd als gesprekslocatie, zodat ook Wft-professionals in de regio Rotterdam, die zich door middel van een persoonlijk gesprek met De Vacature Makelaar willen oriënteren op een nieuwe werkkring binnen de verzekeringsbranche en financiële dienstverlening,  dicht bij huis terechtkunnen. Wel is het zo dat - ten gevolge van de coronamaatregelen -  persoonlijke gesprekken momenteel zo goed als mogelijk online worden gehouden. 

Foto: links Michiel van Witzenburg, rechts Martijn Reckman (bron foto De Vacature Makelaar)

06-01-2021