SCHIEDAM - Döner & Pizzapoint op de 's-Gravelandseweg 618 heeft de exploitatievergunning gekregen van de gemeente. Vandaag was men de laatste hand aan het leggen aan het interieur. Het is de bedoeling om a.s. maandag open te gaan.
Eigenaar is de 24-jarige Orkun Agkun, die na enige jaren horeca-ervaring te hebben opgedaan, nu voor zichzelf is begonnen. Hij zal met zijn Döner & Pizza Point zeven dagen in de week open zijn, van tien uur 's morgens tot tien uur 's avonds. Hij zal niet alleen Turkse broodjes en pizza's en Italiaanse pizza's gaan verkopen, maar ook een assortiment aan Nederlandse snacks zoals patat, frikandel en kroket. Döner & Pizza Point gaat bezorgen. Langs de voorgevel is er een terras van 4m2. Hieronder lees je de tekst van de door de gemeente op 8 juni jl. afgegeven vergunning, zoals die op 14-6 jl. door de gemeente is gepubliceerd.
Hier kun je de tekst van de door de gemeente afgegeven vergunning lezen.
Foto: Orkun Agkun (foto door Louise Melchers)