Door het winterweer kun je vandaag de krant op je buik schrijven

Door het winterweer kun je vandaag de krant op je buik schrijven

SCHIEDAM - De in Schiedam meest gelezen betaalde krant is het AD/RD. Deze krant wordt vandaag niet gedrukt en niet bezorgd wegens het slechte winterweer.

DPGmedia (de uitgever van onder meer AD/RD) laat (pas) om twintig minuten over acht vanochtend een abonnee per sms weten: "Door het winterweer ontvangt u vandaag helaas geen krant. Excuus hiervoor, wij hopen hem dinsdag weer te bezorgen. Leest u vooral de krant gratis online."

Dat liet deze krant overigens gisteravond om halfelf ook al per e-mail aan de abonnees weten: "Door extreme weersomstandigheden kunnen wij morgen, maandag 8 februari, tot onze spijt de krant niet bij u aan huis bezorgen. Het winterweer maakt het helaas niet mogelijk om onze chauffeurs, distributeurs en bezorgers verantwoord de weg op te sturen. Via de site en app is het wel mogelijk om de krant morgen te lezen, alleen dan niet op papier maar vanaf het scherm. Morgen staat uw krant vanaf de vroege ochtend online. Voor u als abonnee zijn alle artikelen uiteraard gratis te lezen."

Om er in hetzelfde bericht aan toe te voegen dat de digitale krant van het AD/RD vandaag voor iedereen - dus ook als je geen abonnee bent - gratis toegankelijk is. 

De website De Schiedammer Online is overigens een digitale krant die altijd geheel gratis te lezen is, zoals onder meer ook de website van onze collega's van Schiedam24.

Voor zover ons bekend is, worden ook de andere papieren ochtendkranten vandaag niet bezorgd.

Het AD op zijn website:
AD-hoofdredacteur Hans Nijenhuis: ,,Als hoofdredactie vinden wij dit ongelooflijk jammer. We zijn opgevoed met het adagium dat de krant altijd uitkomt. Wij willen ons publiek niet teleurstellen. Nooit. Maar we hebben uiteraard begrip voor de redenen.”

 

 

 

 

08-02-2021