Servicepunt Woningverbetering

Drie extra dagen om als woningeigenaar een gratis energiebespaarpakket op te halen

Drie extra dagen om als woningeigenaar een gratis energiebespaarpakket op te halen

SCHIEDAM - Op vrijdag 18, zaterdag 19 en maandag 21 december deelt het Servicepunt Woningverbetering op veler verzoek weer WoonWijzerBoxen uit. Woningeigenaren kunnen drie dagen lang bij wijkcentrum De Brug terecht voor drie soorten energiebespaarpakketten ter waarde van 90 euro: een isolatie & comfortpakket, een energie & besparingpakket of een combinatie van deze twee.

Op vrijdag 18 december, zaterdag 19 december en maandag 21 december zijn woningeigenaren tussen 10 en 16 uur welkom bij Wijkcentrum De Brug op de begane grond van de Heijermansflat in Schiedam Noord om een WoonWijzerBox op te halen. 

Woningeigenaren kunnen ook zelf een pakket met energiebesparende producten samenstellen die het beste passen bij hun situatie. De eerste 90 euro van de bestelling krijgen zij van het Servicepunt Woningverbetering. Er hoeft niks te worden voorgeschoten, de korting wordt meteen bij het afrekenen verrekend. Woningeigenaren kunnen naar www.woonwijzerwebshop.nl/collections/all. Bij het afrekenen is de kortingscode: SCHIEDAM2020. De levertijd is ongeveer twee weken. 

Samen voor een duurzaam Schiedam
De gemeente licht toe: "De maatregelen die het Servicepunt Woningverbetering aanbiedt passen bij de ambitie van de gemeente Schiedam om met elkaar te werken aan een duurzame stad. Zo blijft Schiedam een fijne plek om te wonen, werken en leven. Met schone lucht en een gezonde omgeving. Voor nu en voor toekomstige generaties. Energie besparen hoeft niet moeilijk te zijn. Door eenvoudige en betaalbare maatregelen te nemen is het mogelijk al flink te besparen op de energierekening. De woning wordt hiermee comfortabeler en het is ook nog eens goed voor het milieu."

Landelijke subsidie
Deze actie voor Schiedamse woningeigenaren is mogelijk gemaakt door een subsidie die het Servicepunt Woningverbetering heeft ontvangen van de Rijksoverheid. 

Contact
Het Servicepunt Woningverbetering is te bereiken via telefoonnummer 010 219 17 00 en per
e-mail: info@servicepuntwoningverbetering.nl 

Servicepunt Woningverbetering
Het Servicepunt Woningverbetering is al ruim vijftien jaar hét loket in de stad waar huiseigenaren en VvE’s terechtkunnen met vragen over woningverbetering en funderingsherstel. Het Servicepunt Woningverbetering is gespecialiseerd in: duurzame woningverbetering, funderingsherstel, casco-onderhoud, activeren en begeleiden van VvE’s, informeren over en verstrekken van financiering en subsidies, uitvoer van stimuleringsregelingen zoals deze landelijke subsidie en Schiedam Waterklaar (klimaatadaptatie).

Hier lees je meer over de drie pakketten:
https://www.servicepuntwoningverbetering.nl/nl/schiedam/acties-en-subsidies/actie-energiebesparing-2020/standaardpakketten

Foto boven: het Servicepunt Woningverbetering is tegenwoordig gevestigd in het Klantcontactcentrum van de gemeente Schiedam in het Stadskantoor. Op de foto Eelco Schippers, manager van het Servicepunt Woningverbetering (foto door Marco Spruit Bleeker). Voor deze extra afhaaldagen van het energiebesparingspakket is de locatie Wijkcentrum De Brug in Schiedam Noord, zie kaartje hieronder

Afbeelding1

03-12-2020