Met gratis toegang en gratis poffertjes

Feestelijk opening van vernieuwd Speeleiland

Feestelijk opening van vernieuwd Speeleiland

SCHIEDAM - Het Speeleiland is vernieuwd en is nu nog toegankelijker voor alle kinderen. Zaterdagmiddag 27 juli aanstaande vindt de feestelijke opening plaats.

Het Speeleiland is al vele jaren de plek waar kinderen uit Nieuwland en West spelen. De afgelopen tijd is hard gewerkt aan het vervangen van de speeltoestellen. Komende zaterdag kan iedereen komen bekijken hoe mooi het is geworden.

De officiële opening vindt plaats om 13.00 uur. Wethouder Frans Hamerslag viert dan samen met de vrijwilligers, sponsoren en kinderen dat Het Speeleiland weer open gaat. 

Toegankelijkheid
Bij het ontwerp van Het Speeleiland is in het bijzonder rekening gehouden met het gebruik ervan door kinderen met een beperking, zodat de vernieuwde speeltuin voor alle kinderen een fijne plek is om te spelen. Verder is de toegankelijkheid naar de speeltoestellen verbeterd door de aanleg van kunstgras.

De toegang tot Het Speeleiland is deze zaterdag de 27e juli gratis. Voor de kinderen staat er op de openingsdag een luchtkussen en er zijn gratis poffertjes.

Het Speeleiland Schiedam bevindt zich aan de Dr. Schaepmansingel 51.

Meer informatie is te vinden op hetspeeleilandschiedam.nl

Hier lees je over een eerdere feestelijke opening, ruim twee jaar geleden, inclusief een video door Jan Willem de Boer. lees en zie ook:
Circus Hannes & Co op Speeleiland in Nieuwland

Foto bron gemeente Schiedam

22-07-2024