Nieuwe films deze week bij Wenneker Cinema

Filmweek 24. Overzicht films van 13 juni t/m 19 juni

Filmweek 24. Overzicht films van 13 juni t/m 19 juni

SCHIEDAM - Filmhuis Wenneker Cinema heeft weer een gevarieerd aanbod aan nieuwe films: een psychologische thriller over twee beste vriendinnen; een satirische roadmovie vol scherpe humor en provocerende observaties over de moderne samenleving, en een hartverwarmend en hoopvol verhaal over de kracht van onderwijs om levens te veranderen, zelfs in de meest uitdagende omstandigheden.

Mothers-Instinct_st_1_jpg_sd-low
do 13 jun 14:00 uur / vr 14 jun 20:30 uur / za 15 jun 20:30 uur / zo 16 jun 15:00 uur

Zet je schrap voor een psychologische thriller die je op het puntje van je stoel houdt: Mothers' Instinct. Deze film, met de geweldige Jessica Chastain en Anne Hathaway in de hoofdrollen, ontrafelt het donkere geheim achter een schijnbaar perfecte vriendschap tussen twee moeders in de jaren '60.

Een tragisch ongeluk zet hun levens op zijn kop en voedt een allesverterende paranoia. Wat volgt is een zenuwslopend kat-en-muisspel vol wantrouwen, schuldgevoel en de duistere kant van moederliefde. Durf jij in de diepe krochten van het moederschap te kijken?

Mothers' Instinct is een meeslepende filmervaring die je niet snel zult vergeten. Mis deze kans niet om deze aangrijpende thriller op het grote scherm te zien!

Bestel hier kaarten of koop ze aan de kassa.

The-Sweet-East_st_9_jpg_sd-low
do 13 jun 20:00 uur / vr 14 jun 14:00 uur / zo 16 jun 12:30 uur / wo 19 jun 20:00 uur

Maak je klaar voor een avontuurlijke en confronterende filmervaring met The Sweet East. Deze satirische roadmovie neemt je mee op een wilde reis langs de oostkust van de Verenigde Staten, gezien door de ogen van de jonge Lillian.

Na een impulsieve beslissing om haar schoolreisje te verlaten, belandt Lillian in een bizarre wereld vol excentrieke personages en onverwachte ontmoetingen. Ze navigeert door een landschap van complottheorieën, politieke extremen en sociale media-obsessies, terwijl ze haar eigen weg probeert te vinden in een verdeeld land.

The Sweet East is een scherpe en humoristische kijk op de huidige Amerikaanse samenleving, die je aan het denken zet over identiteit, waarheid en de kracht van menselijke connectie. Mis deze unieke film niet!

Bestel hier kaarten of koop ze aan de kassa.

Radical_st_1_jpg_sd-low_Copyright-2024-WW-Entertainment
vr 14 jun 20:00 uur / za 15 jun 20:00 uur / di 18 jun 20:00 uur / wo 19 jun 13:30 uur

RADICAL, de nieuwe film van regisseur Christopher Zalla, daagt je uit om anders te denken over onderwijs. In een door geweld geteisterde Mexicaanse grensstad, waar de schoolbanken leeglopen en de hoop vervaagt, waagt een gepassioneerde leraar een gedurfde gok. Hij gooit het traditionele schoolsysteem overboord en omarmt een revolutionair experiment.

Wat volgt is een inspirerend verhaal over de kracht van verbinding, de honger naar kennis en de veerkracht van de menselijke geest. RADICAL is een film die je raakt, ontroert en aan het denken zet. Een film die leraren, ouders, leerlingen en iedereen die geeft om de toekomst van onze kinderen niet mag missen.

Bestel hier kaarten of koop ze aan de kassa.

Adres:
Vijgensteeg 2
Schiedam

Tekst:
Wenneker Cinema

13-06-2024