Sinterklaas bezoekt de Bibliotheek Schiedam

Gezellig meezingen met Sint Sing Along’s in de Korenbeurs

Gezellig meezingen met Sint Sing Along’s in de Korenbeurs

SCHIEDAM – In de stromende regen arriveerde Sinterklaas afgelopen weekend in Schiedam, waar hij werd verwelkomd door burgemeester Jules Bijl. De Pieten wisten zich met poncho’s en paraplus nog een beetje droog te houden en om warm te blijven speelde de Pietenband vrolijke deuntjes. ‘’Fijn dat ik weer in Schiedam ben. Hier is het altijd één groot feest”, zei de Sint. Op verschillende plekken in Schiedam zal Sinterklaas de komende tijd opduiken en natuurlijk brengt hij ook een bezoek aan de Sint Sing Along’s in de bibliotheek in de Korenbeurs.

Daphne en Irma Metaal van de Sprookjespiano zullen op woensdag 29 november en zondag 2 december een gezellige Sint Sing Along organiseren met heel veel bekende liedjes - om lekker naar te luisteren of volop mee te zingen. Schuif gezellig aan, want het wordt een groot meezingfeest voor jong en oud. En omdat Sinterklaas echt nieuwsgierig is hoe mooi de Schiedamse kinderen kunnen zingen, zal hij ons zeker een bezoek brengen tijdens deze Sint Sing Along’s. We beginnen om 15.00 uur!

Voorleestips
Op de website van de bibliotheek is een speciale themapagina te vinden met allerlei voorleestips en links naar leuke Sinterklaas-weetjes. De boekentips zijn verdeeld naar de verschillende leeftijdsgroepen. Bekijk ‘m op https:///www.debibliotheekschiedam.nl/actueel/sinterklaas.html

Praktische informatie
De Sint Sing Along’s zijn GRATIS te bezoeken en je hoeft je van tevoren niet aan te melden.
Op woensdag 29 november worden er ook filmopnames gemaakt. Stel je dat niet op prijs, ga dan naar de Sint Sing Along van zaterdag 2 december. De bibliotheek in de Korenbeurs is gevestigd aan de Lange Haven 145 in Schiedam.

Foto:
John Middelkoop

Lees ook:
Interview door Louise Melchers met Irma Metaal over de Sint-Sing-Along

Fien & Teun vieren het Sinterklaasfeest

Weer of geen weer, Sint komt aan in Schiedam

Alle kinderen kunnen Sinterklaas ontmoeten in zijn Sintpakhuis

20-11-2023