Drie middagen in december

Gratis sportieve kinderactiviteiten in kerstvakantie

Gratis sportieve kinderactiviteiten in kerstvakantie

SCHIEDAM - Op maandag 21, dinsdag 22 en woensdag 23 december houdt Lekker Bezig Schiedam 's middags gratis sportieve activiteiten voor kinderen. Alle kinderen uit Schiedam tussen de 6 en 12 jaar mogen meedoen.

Op maandag 21 december starten de activiteiten om 13.00 uur in de Sporthal in Nieuwland, aan de Thorbeckesingel 4 (Bij de Taaltuin en Ababil). Tot 15.00 uur verzorgen de beweegcoaches van Lekker Bezig Schiedam een gevarieerd programma met name gericht op spelvormen.

Op dinsdag 22 december zijn de beweegcoaches in een andere zaal, namelijk in Sportzaal Oost bij OBS de Peperklip. 

Op woensdag 23 december zijn de activiteiten bij Racketsport Schiedam aan de Zoomweg 4. Hier kunnen de kinderen niet alleen kennismaken met de opkomende sport padel, maar gaan ze ook aan de slag op het speciale veldje van Athletic Skills Model.


Maandag 21 december
13.00 – 15.00 uur in Sporthal in Nieuwland
Thorbeckesingel 4, bij de Taaltuin en Ababil
Dinsdag 22 december
13.00 – 15.00 uur in  Sportzaal Oost
Celsiusstraat 4, bij de Peperklip
Woensdag 23 december
13.00 – 15.30 uur bij Racketsport Schiedam
Zoomweg 4

Aanmelden is verplicht via het aanmeldformulier.  De deelnemers worden ingedeeld in verschillende groepjes, waarbij voornamelijk ingedeeld zal worden op leeftijd.

www.lekkerbezigschiedam.nl/nieuws/lekker-bezig-in-de-kerstvakantie

In verband met het coronavirus is het niet mogelijk dat ouders aanwezig zijn in de zalen. "Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM. Het programma is onder voorbehoud", aldus de organisatoren.

02-12-2020