GroenLinks geeft alle basisscholen een complimententaart

GroenLinks geeft alle basisscholen een complimententaart

SCHIEDAM - GroenLinks gaat rond Nationale Complimentendag 1 maart als waardering voor de bijzondere inzet van basisscholen tijdens de coronacrisis bij basisscholen in Schiedam een taart bezorgen.

Sinds 2014 reikt politieke partij GroenLinks Schiedam elk kwartaal een taart uit aan iemand of aan een organisatie die men een compliment wil geven voor de maatschappelijke inzet. In 2020 is dat niet doorgegaan in verband met de coronamaatregelen. Het is nu voor het eerst dat de partij meerdere complimententaarten in één keer wil uitreiken en wel aan alle basisscholen in Schiedam. 

"De coronapandemie heeft een hevige impact op iedereen, zeker ook voor het onderwijzend en ondersteunend personeel op de basisscholen. Van scholen en hun medewerkers wordt veel betrokkenheid, flexibiliteit en creativiteit verwacht om de kinderen goed onderwijs te geven, zowel op de school zelf of – in de periodes dat de scholen gesloten zijn – met thuisonderwijs", zo licht de partij toe.

"GroenLinks Schiedam waardeert de inzet van de scholen en hun personeel voor onze Schiedamse kinderen enorm en dat willen we laten blijken. Daarom zijn we van plan om op 1 en 2 maart alle basisscholen in Schiedam onze complimenten inclusief een complimententaart aan te bieden. 1 maart is Nationale Complimentendag", zo schrijven Urlien Strik (afdelingsvoorzitter GroenLinks Schiedam) en Ed Gloudi 
(afdelingssecretaris GroenLinks Schiedam).

Foto: de Fluisterboot kreeg in 2017 een taartcompliment, voorzitter Ad van Leeuwen nam de taart in ontvangst

 

18-02-2021