'Voor de Liduina Basiliek in Schiedam zet hij zich nog altijd in'

Hans Stout is benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau

Hans Stout is benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau

SCHIEDAM - Hans Stout is benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau.

Hans Stout is/was al sinds 1977 actief in de sportwereld, de lokale politiek en op recreatief en culinair gebied. Ook zet(te) hij zich bestuurlijk in voor ondernemers en is hij actief in de kerkelijke wereld. Op dit moment is hij nog actief als bestuurslid voor de Vrienden van de Liduina Basiliek, een bowlingvereniging en culinair Zeeland.

Hij heeft zich jarenlang ingezet voor de voetbalclub Fortuna Vlaardingen. Dat decorandus maatschappelijk breed kijkt, blijkt ook uit zijn politiek werk binnen het CDA in Brielle en in Vlaardingen. Ook in de kerkelijke wereld draagt hij zijn steentje bij. Voor de Liduina Basiliek in Schiedam zet hij zich nog altijd in. Zo is hij tot op de dag van vandaag als bestuurslid betrokken bij de Vrienden van de Liduina Basiliek. Deze stichting zet zich in voor het behoud van de basiliek. 

Ook is hij nog altijd penningmeester van Bowlingvereniging Renesse én is hij bestuurslid van Culinair Team Zeeland. Zijn taak is voornamelijk om sponsoring binnen te halen om jaarlijks Zeeland op de kaart te zetten bij culinaire (inter)nationale wedstrijden.

Foto's door Rob van der Stel

hansstout2


 

26-04-2022