MVS (SEN) wil onderwijs, overheid, maatschappelijke partners en ondernemers samenbrengen

Hét Sociaal Economisch Netwerk MVS - SEN

Hét Sociaal Economisch Netwerk MVS - SEN

ZUID-HOLLAND - Voor Goed Agency breidt haar stadskaart uit. Vorig jaar lanceerde Voor Goed een stadskaart waarop alle impactondernemingen in Rotterdam worden weergegeven. Maar, in de regio wordt nog veel meer impact gemaakt. Daarom breiden zij die kaart nu uit naar de Arbeidsmarktregio Rijnmond. Ook impactondernemers uit Maassluis, Vlaardingen of Schiedam die graag als zodanig herkend en gevonden willen worden, kunnen hun gegevens hier kwijt.

Denk om de deadline | MVO-Trofee 2024 
De tijd vliegt als je het naar je zin hebt. Maar let op: je kunt tot uiterlijk dinsdag 4 juni kandidaten voordragen voor de MVO-Trofee 2024. Dus ga eens goed na: welk bedrijf verdient het dit jaar om in die finale te staan? De finale vindt plaats op donderdag 17 oktober tijdens het najaarsevent bij Nolet Distillery in Schiedam. Welke leverancier of welke klant is een bedrijf dat mooie dingen doet waar meer mensen van zouden moeten weten? 
Aanmelden is eenvoudig en kan via de site: MVO Trofee – SEN | Hét Sociaal Economisch Netwerk (sen-mvs.nl)

De waarde van werk 
Secrid
 herken je als bedrijfsnaam niet direct. Maar hun unieke pasjes-portefeuille vast wel. Wist je dat dit patenthoudende product dat wereldwijd verkocht wordt, samengesteld wordt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt? Voor de Dag van de Arbeid, 1 mei, heeft Secrid in beeld gebracht wat de waarde van werk nu eigenlijk is. Schitternde beelden.  #SDG 8. 
 
Deuren open voor jong talent
Ben jij klaar om de deuren van jouw bedrijf te openen en jongeren te inspireren met verschillende beroepen? Met de programma's van JINC en Petje Af krijgen kinderen de kans om te ontdekken welk werk bij hen past en leren ze betere keuzes te maken voor hun toekomst.
 
Wil je als bedrijf deelnemen en jongeren een kijkje in de keuken geven? Bezoek onze website voor meer informatie en meld je aan: https://www.sen-mvs.nl/jonggeleerdmvs/
#JongGeleerdMVS

Luistertip: 'Zo schaal je een duurzame start-up op'

Julie Munneke-Tromp breekt met haar platform voor babybenodigdheden Tiny Library een conservatieve markt open. En daarbij draait het niet alleen om idealisme: 'Als je teveel in de groene hoek blijft, word je nooit mainstream' is één van haar quotes. 
Nu te beluisteren in je favoriete podcast app of hier.

30-05-2024