Iedere zondagmiddag spelletjesmiddag in de Korenbeurs

Iedere zondagmiddag spelletjesmiddag in de Korenbeurs

SCHIEDAM – Deze zomer staat de Bibliotheek Schiedam elke zondag in het teken van spelletjes spelen. Van Beverbende en Regenwormen tot schaken, dammen en memory, er is voor ieder wat wils. Jong en oud zijn welkom om zo te komen ontspannen.

Elke zondag van 13.00 tot 17.00 uur worden op de eerste verdieping van de Korenbeurs de tafels gedekt met een breed scala aan spelletjes. Heb je thuis jouw favoriete bordspel liggen? Neem het mee! Kom gezellig langs met je gamebuddy en geniet van een ontspannen middag vol spelplezier. Mis je een bepaald spel? Laat het ons weten, want er worden regelmatig nieuwe spellen toegevoegd aan de collectie.

Leuk én leerzaam
Spelletjes spelen is niet alleen ontzettend leuk, maar ook goed voor je hersenen! Het helpt bij het ontwikkelen van cognitieve vaardigheden, het verbetert je concentratie en geduld én het stimuleert je creativiteit. Kortom, spelletjes spelen is zowel leuk als leerzaam!

N.B. redactie: het woord cognitief betekent volgens woordenboek Van Dale: betrekking hebbend op het (leren) kennen. Het is een moeilijk af te bakenen begrip. Ook wordt er vaak mee bedoeld: De kennis betreffend. In deze Nederlandse online encyclopedie zie je meer betekenissen: https://www.encyclo.nl/begrip/cognitief

Praktische informatie:
Datum: iedere zondagmiddag, 13.00 – 17.00 uur (de hele zomer)

Locatie: bibliotheek in de Korenbeurs (eerste verdieping), Lange Haven 145, 3111 CD Schiedam

Entree: gratis, reserveren is niet noodzakelijk

Voor de (gratis) spelletjesmiddag hoef je niet van tevoren aan te melden of lid te zijn van de bieb. Ga naar www.debibliotheekschiedam.nl 
voor meer informatie.

Bron foto de Bibliotheek Schiedam

22-07-2024