RIVM meldt vandaag overlijden Schiedamse coronapatiënt

In totaal nu meer dan zestig Schiedammers overleden aan coronavirus

In totaal nu meer dan zestig Schiedammers overleden aan coronavirus

SCHIEDAM - Vandaag meldt het RIVM 5791 positieve coronatests, waarvan 30 op Schiedammers betrekking hebben en 16 op Vlaardingers. Gisteren was het dagtotaal 5857, waarvan 32 op Schiedammers betrekking hebben en 20 op Vlaardingers.

Volgens cijfers van Stichting NICE liggen er vandaag 2452 coronapatiënten (inclusief de verdenkingen erop) in het ziekenhuis, van wie 671 op de intensive care. Volgens cijfers van Stichting NICE lagen er gisteren 2422 coronapatiënten (inclusief de verdenkingen erop) in het ziekenhuis, van wie 668 op de intensive care. De afgelopen zeven dagen werden er 7 Schiedamse coronapatiënten in het ziekenhuis opgenomen en 2 Vlaardingse.

Vandaag meldt het RIVM 85 overleden coronapatiënten, onder wie een Schiedamse coronapatiënt te betreuren is. Gisteren zijn door het RIVM 89 overleden coronapatiënten gemeld, onder wie een Vlaardingse coronapatiënt te betreuren is. Volgens telling van het RIVM zijn tot op heden in het totaal 61 Schiedammers en 68 Vlaardingers overleden ten gevolge van het coronavirus.

Hier lees je ons vorige artikel over de coronacijfers:
https://deschiedammeronline.nl/artikel/details/dagtotalen-positieve-coronatests-stijgen-landelijk-en-in-schiedam

 

22-01-2021