Internationaal jeugdvoetbaltoernooi op Harga Schiedam

International Youth Cup Hermes-D.V.S.

International Youth Cup Hermes-D.V.S.

SCHIEDAM (Voetbal) - Hermes-DVS houdt het aanstaande weekeinde op Harga een internationaal jeugdvoetbaltoernooi.

140 jaar dat word je maar één keer. In het jubileumjaar van Hermes-DVS zijn er al een aantal activiteiten geweest waar de vereniging met succes op terugkijkt.Verschillende jubileumactiviteiten vonden eerder deze zomer plaats zoals het PSA squashtoernooi, de cricketwedstrijd tussen Nederland U17 en de Hermes Talents en het grote verjaardagsfeest.

Aankomend weekend staat de volgende activiteit alweer op het programma. Na de Nostalgic Cup voor de jeugd organiseert Hermes-DVS op 15 en 16 juni weer een jeugdvoetbaltoernooi. Verschillende clubs, zowel uit het binnen- als buitenland, komen met hun jeugdelftallen naar Sportpark Harga voor de eerste editie van de International Youth Cup. Zo neemt onze onder -13 het op tegen onder andere Ãrslev Boldklub uit Denemarken en TSV Bockum uit Duitsland. Ook de JO15-1, JO17-1 en JO19-1 van Hermes-DVS komen in actie.

Helemaal toepasselijk is dat tijdens de International Youth Cup op zondag het Nederlands Elftal voor het eerst in actie komt op het EK in Duitsland. Tussen de wedstrijden door kunnen supporters en spelers op een groot scherm naar de wedstrijd kijken. 

Iedereen is van harte welkom om te kijken tijdens de International Youth Cup op zaterdag 15 juni en zondag 16 juni.

Adres:
Sportpark Harga, Trimpad 12, Schiedam

13-06-2024